WAT IS SNACKAPPIE

Snackappie bestaat uit een app die uw klanten gratis kunnen downloaden in de Google Play store en in de Appstore. U voert in Snackappie uw producten in en uw klanten kunnen direct bij u bestellen.

HOE WERKT HET?

Vul onderstaande gegevens volledig in. Na het versturen van uw aanvraag doen wij direct enkele controles waarna wij uw bedrijf aansluiten op Snackappie. U ontvangt van ons een toegangscode waarmee u direct uw openingstijden en menukaart kunt invullen. Vanaf dat moment kunt u bestellingen ontvangen via Snackappie.

WAT KOST HET?

Snackappie hanteert een vast tarief van € 1,00 per kalenderdag. Het maakt niet uit hoeveel bestellingen u via Snackappie ontvangt. Daarnaast brengen wij € 0,10 in rekening per SMS-bericht als u van elke bestelling een SMS-bericht wenst te ontvangen of als u SMS-berichten naar uw klanten stuurt.

Dat is alles, er zijn geen verder bijkomende kosten, dus ook niet per bestelling!

IK HEB MIJN BEDRIJF AL AANGEMELD. EN NU?

U ontvangt van ons een toegangscode waarna u het profiel van uw eetgelegenheid compleet kunt maken. U voert bijvoorbeeld uw producten en openingstijden in. Wij van Snackappie zorgen dat u in Snackappie present bent en u ontvangt binnen enkele werkdagen een raamposter op A2-formaat die u in uw zaak kunt ophangen. Daarmee laat u aan uw klanten zien dat ze nog makkelijker een bestelling bij u kunnen plaatsen.

NU REGISTREREN, GRATIS PROBEREN

Deze gegevens zijn zichtbaar in de app en worden door uw klanten gebruikt voor het plaatsen van bestellingen. Geef daarom het adres van uw eetgelegenheid op.

De gegevens moeten (vrijwel) identiek zijn aan de gegevens van uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij controleren uw aanvraag en sturen u vandaag per e-mail uw toegangscode toe.

GEGEVENS VAN UW EETGELEGENHEID

Belangrijk: U vult hier de gegevens in van de lokatie waar uw klanten de bestellingen kunnen afhalen.

Bedrijfsnaam
Postcode    Huisnummer Controleer
Straat (het adres waar men de bestellingen kan afhalen)
Plaats
KVK-nummer (zie www.kvk.nl)
   

GEGEVENS VAN DE AANVRAGER (uw gegevens)

Belangrijk: deze gegevens zijn uitsluitend voor onze administratie en zijn daarom niet zichtbaar in de App of op de website.
Op uw e-mailadres ontvangt u de toegangscode.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw e-mailadres nogmaals (ter controle nogmaals invullen aub)